• Українська
  • English
×

В ОДУВС підвищили кваліфікацію патрульні поліцейські та оперуповноважені карного розшуку ГУНП в Одеській області

img_144511 березня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск патрульних поліцейських та оперуповноважених карного розшуку ГУНП в Одеській області, які проходили курси підвищення кваліфікації.

img_1446Підвищення професійного рівня є запорукою успішного виконання покладених на працівника функціональних обов’язків. Ефективною формою вдосконалення професійної майстерності є курси підвищення кваліфікації.

Протягом двох тижнів працівники поліції навчалися за оновленою програмою img_1449та підвищували свій рівень підготовки з питань, безпосередньо пов’язаних із службовою діяльністю.

img_1458Під час занять слухачі відточували свої знання і майстерність за напрямами: права людини, верховенство права, конституціоналізм, толерантність не недискримінація у роботі поліцейського, ефективна комунікація, стресостійкість, протидія торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, взаємодія поліції та суспільства, професійна етика, корупція, img_1463складання процесуальних документів, дії патрульного поліцейського під час масових заходів, перевірка документів, практичне відпрацювання навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуаційних завдань, антикорупційне законодавство та дисципліни оперативно-розшукової діяльності працівників карного розшуку.

По завершенню навчання правоохоронці, які проходили навчання у відділі післядипломної освіти, успішно склали комплексний екзамен.

img_1462На зборах, присвячених завершенню навчання, учасників курсів підвищення кваліфікації привітав провідний фахівець відділу післядипломної освіти ОДУВС підполковник поліції Микола Ткаченко, який підбив підсумки навчання, проаналізував важливі img_1459моменти пройденого освітнього процесу та окреслив пріоритетні напрямки його подальшого вдосконалення.

Наостанок Микола Ткаченко вручив свідоцтва про підвищення кваліфікації. У свою чергу, слухачі подякували керівництву та науково-педагогічному складу університету за належну організацію освітнього процесу та доброзичливе ставлення.

Перейти до вмісту