• Українська
  • English
×

В «Академії поліції» ОДУВС розпочався тренінг Канадської поліцейської місії в Україні для патрульної поліції

13 серпня в Одеському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ розпочався п’ятиденний тренінг представників Канадської поліцейської місії в Україні для поліцейських Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції.

img_7959Тренінг проводять провідні фахівці в даній галузі – тренери Канадської поліцейської місії Діана Ґаррісон та Тод Паркер.

img_7982Тренери навчального курсу під час занять використовують набір методів навчання, в тому числі групові обговорення, історії з власного досвіду, презентації, проходження сценаріїв, групові завдання та розбір реальних випадків. Також інструктори намагаються створити таке навчальне середовище, де слухачі активно ставлять питання, вирішують завдання та мислять критично.

Поліцейські Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції пройдуть спеціальне навчання для підвищення кваліфікації у сфері взаємодії поліції з громадою.

Тож, учасники тренінгу, які працюють у місцях скупчення туристів, матимуть змогу покращити навички спілкування та співпраці з громадськістю.

По завершенню навчання всі учасники тренінгу отримають сертифікати міжнародного зразка.
img_7958  img_7979 img_7981

Перейти до вмісту