• Українська
  • English
×

Участь представників ОДУВС у XІV Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя і безпека – 2017»

З 9 по 13 жовтня 2017 року у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ) відбулась XІV Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя і безпека – 2017», у якій взяли участь представники Одеського державного університету внутрішніх справ.

В рамках військової частини виставки були представлені такі сегменти:

– Озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою;

– Техніка та озброєння Сухопутних військ;

– Озброєння і екіпірування правоохоронних органів;

– Засоби забезпечення прикордонного контролю;

– Військова авіація.

З метою демонстрації науково-технічних досягнень ОДУВС т.в.о. завідувача науково-дослідної лабораторії з проблемних питань правоохоронної діяльності підполковник поліції Ігор Горбаньов та науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблемних питань правоохоронної діяльності Леонід Квітка представили на виставці приціл телевізійний для вогнепальної зброї «Мигдаль — 2АК».

Проведення виставки напередодні Дня захисника України мало не тільки величезне практичне, а й суспільне значення. Адже виставка «Зброя та безпека» є унікальним інструментом як для поглиблення військової та військово-технічної співпраці із зарубіжними країнами‑партнерами, для посилення вітчизняного економічного потенціалу, так і для об’єднання всіх громадян України, незалежно від статі, національності та віросповідання, навколо ідеї побудови нової сильної та квітучої України.

Перейти до вмісту