• Українська
  • English
×

Участь представників ОДУВС у стажуванні в Університеті Данубіус м. Сладковічево (Словацька Республіка)

Нещодавно у м. Сладковічево Словацької Республіки відбулось науково-педагогічне стажування «Юридична освіта в сучасному університеті: проектний підхід до організації роботи згідно з положеннями Європейських кваліфікаційних рамок (досвід Університету Данубіус)», організатором якого виступив юридичний факультет Янко Єсенського Університету Данубіус. Стажування проводилось згідно з ліцензією університету у сфері післядипломної освіти.

bezymyannyjУ стажуванні взяли участь науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів нашої держави, наукові співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти. Географія вищих навчальних закладів України була різноманітною: Національний університет «Одеська юридична академія» (м. Одеса), Національний університет «Львівська політехніка» (м. Львів), Київський національний університет імені Тараса Шевченка (м. Київ), Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого (м. Харків) та ін.

Від Одеського державного університету внутрішніх справ у науково-педагогічному стажуванні взяли участь доцент кафедри адміністративної діяльності ОВС та економічної безпеки кандидат юридичних наук Андрій Кубаєнко з тезами у семінарі-тренінгу «Актуальні проблеми науково-методичного забезпечення професійної підготовки майбутніх поліцейських» та викладач кафедри адміністративної діяльності ОВС та економічної безпеки Олена Крижановська з тезами «Ціннісно-компетентнісний підхід як сучасне рішення актуальних проблем освіти та професійної підготовки майбутніх поліцейських».

Програма стажування включала в себе ознайомлення з діяльністю Університету Данубіус через офіційний інформаційний портал університету та ознайомлення зі спектром профільних спеціальностей у галузі права та навчально-методичними матеріалами.

Учасники, які успішно виконали програму стажування, отримали сертифікати, що є документом, який підтверджує міжнародний досвід кандидата на здобуття звання доцента і професора відповідно до нового Порядку затвердження рішень про присвоєння вчених звань в Україні, а також враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг.

Перейти до вмісту