• Українська
  • English
×

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ ОДУВС У РЕГІОНАЛЬНИХ НАРАДАХ-СЕМІНАРАХ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 781 від 01 червня 2017 року на базі Національного університету «Одеська юридична академія» було проведено регіональну нараду-семінар проректорів та відповідальних секретарів приймальних комісій вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку за освітніми ступенями бакалавра, магістра та доктора філософії.

Метою проведення наради стало роз’яснення змісту Положення про проведення єдиного фахового вступного випробування з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу для здобуття ступеня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» у 2017 році. Також було обговорено правила, процедуру та формат єдиного фахового вступного випробування.

У нараді взяли участь Бойко Г.М., заступник директора Департаменту вищої освіти МОН; Юр Н.В., заступник директора Українського центру оцінювання якості освіти; Кумков Д.Л., керівник відділу нормативного забезпечення МОН, які надали ґрунтовні відповіді учасникам семінару.

13 червня 2017 року відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 781 від 01 червня 2017 року на базі Одеського державного екологічного університету було проведено регіональну нараду-семінар проректорів та відповідальних секретарів приймальних комісій вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку за освітніми ступенями бакалавра, магістра та доктора філософії.

Метою проведення наради стало обговорення змін до умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України у 2017 році, які внесено згідно з наказом МОН № 794 від 06.06.2017.

У нараді взяли участь Шаров О.І., директор Департаменту вищої освіти МОН; Бойко Г.М., заступник директора Департаменту вищої освіти МОН; Бєлік О.М., керівник державного підприємства «Інфоресурс», які надали ґрунтовні відповіді учасникам семінару.

Від Одеського державного університету внутрішніх справ у роботі регіональних нарад-семінарів взяли участь перший проректор державного університету полковник поліції Албул С.В., проректор державного університету підполковник поліції Холостенко А.В., начальник навчально-методичного відділу полковник поліції Сіфоров О.І., відповідальний секретар приймальної комісії полковник поліції Ісаєнко М.М.

Перейти до вмісту