• Українська
  • English
×

Участь курсантів ОДУВС у Чемпіонаті ФСТ «Динамо України» з легкої атлетики

05-06 квітня 2018 року відбувся Чемпіонат ФСТ «Динамо України» з легкої атлетики за програмою комплексних змагань «Динаміада – 2018» серед збірних команд закладів вищої освіти МВС та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовує та координує Міністр внутрішніх справ України.

Спортивний захід, який проходив у Парку Перемоги, зібрав чималу кількість справжніх професіоналів легкоатлетичного кросу, серед яких були представники Одеського державного університету внутрішніх справ.

Боротьба виявилась надзвичайно напруженою, оскільки кожен спортсмен хотів довести свою першість та перемогти.

Тож, за результатами спортивної баталії серед жінок на дистанції 1 км:

—  курсант 3-го курсу факультету № 3 Марія Радько посіла 3-тє місце.

Серед чоловіків на дистанції 1 км:

—  курсант 3-го курсу Херсонського факультету ОДУВС Владислав Бородавка посів 4-те місце.

На дистанції 5 км:

—  курсант 3-го курсу факультету № 3 Геннадій Грозов посів 6-те місце.

За результатами змагань збірна команда Одеського державного університету внутрішніх справ посіла сьоме загальнокомандне місце.

Слід відзначити, що метою заходу є популяризація і подальший розвиток легкої атлетики, пропаганда здорового способу життя і фізичної культури  серед населення, а також вдосконалення спортивної майстерності учасників змагань.

По закінченню змагань спортсмени були нагороджені пам’ятними дипломами.

Ми бажаємо нашим курсантам наснаги до перемог, успіхів, терпіння та не зупинятися на досягнутому й надалі гідно демонстрували спортивні навички, здобуті в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

Перейти до вмісту