• Українська
  • English
×

У ХЕРСОНСЬКОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ПРОВЕДЕНО ПІДСУМКОВУ ПЕРЕВІРКУ СТАНУ ВОГНЕВОЇ ПІДГОТОВКИ ПОСТІЙНОГО СКЛАДУ

В системі службової підготовки навчальний рік розпочинається 15 січня і закінчується 15 вересня. Після завершення навчального року в органах (закладах, установах) Національної поліції організовується проведення підсумкової перевірки рівня службової підготовленості поліцейських.

27 вересня на виконання наказу ректора ОДУВС в Херсонському факультеті проведено підсумкову перевірку стану вогневої підготовки з поліцейськими, які працюють в Херсонському факультеті цього відомчого ЗВО. Цього дня у вільний після занять час передбаченим складом комісії приймався залік з вогневої підготовки.

01-img_2691Оцінювання вогневої підготовки здійснювалось у відповідності з вимогами наказу МВС України «Про затвердження Положення про організацію службової підготовки працівників Національної поліції України» від 26.01.2016 року № 50, а також наказу Національної поліції України «Про затвердження Курсу стрільб для поліцейських та норм витрат боєприпасів, пострілів, вибухових пакетів і гранат поліцейськими під час проведення практичних стрільб» від 20.09.2016 № 900.

Залік з вогневої підготовки передбачав перевірку знання поліцейськими порядку і правил застосування та використання вогнепальної зброї як поліцейського заходу примусу, заходів безпеки при поводженні з нею, знання матеріальної частини та ТТХ пістолетів ПМ та ФОРТ-12, вміння ними користуватися (виконання нормативів неповного розбирання/збирання пістолета) та здійснювати прицільну стрільбу (виконання вправи згідно Курсу стрільб для поліцейських).

За результатами попередньої підсумкової перевірки можна констатувати, що стан вогневої підготовки поліцейських, які працюють в Херсонському факультету, в цілому оцінений як добрий і відповідає вимогам до сучасних працівників поліції.

 

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту