• Українська
  • English
×

У Херсонському факультеті ОДУВС відсвяткували День Святого Миколая

dsc0689419 грудня Святий Миколай прийшов привітати зі святом колектив Херсонського факультету ОДУВС. Та прийшов він не сам, а разом із героями українського фольклору – ангелом та нечистим, козою та колядниками. Незвична атмосфера царювала у цей день у коридорах навчального закладу – тут співали українські пісні та колядки, розігрували сцени боротьби добра та зла, а головне – бажали усім здоров’я, світлих думок, миру та злагоди.

dsc06929Яскраве та душевне свято було організовано та підготовлено курсантами та студентами факультету під керівництвом доцента кафедри загальноправових та соціально-гуманітарних дисциплін кандидата історичних наук Олега Федорченка. Він не просто допоміг молоді підібрати репертуар та розкрив історичні аспекти образу святого Миколая, dsc06933покровителя малечі, а й сам узяв активну участь у виставі – у національній вишиванці співав та декламував.

У свято Святого Миколая зазвичай добрим та старанним дітлахам презентують солодощі. Враховуючи, що зимова навчальна сесія майже добігла кінця, курсанти та студенти здають її без «хвостів», керівництво факультету віддячило творчому колективу за святкову виставу цілою торбиною цукерок.

Перейти до вмісту