• Українська
  • English
×

У Херсонському факультеті ОДУВС відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар

28 квітня 2017 року на базі Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар на тему «Психолого-педагогічне забезпечення якості професійної підготовки майбутніх юристів».  

_mg_8589-2Захід розпочався з привітань учасників семінару від Національної академії педагогічних наук України, ректорату Одеського державного університету внутрішніх справ та ради ветеранів Херсонського факультету ОДУВС.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся голова ради ветеранів, кандидат педагогічних наук, професор Анатолій Морозов, який окреслив мету та завдання семінару.

Учасники заходу мали можливість оглянути виставку сучасної наукової літератури з питань психолого-педагогічного забезпечення якості професійної підготовки майбутніх юристів, яка була підготовлена Херсонською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. О.Гончара.

_mg_8585-2Під час семінару було представлено наукові доповіді на такі теми, як: «Пріоритетні напрями діяльності Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ щодо забезпечення якості професійної підготовки майбутніх юристів», «Проблеми юридичної освіти в Україні», «Навчально-методична робота в системі підготовки майбутніх правоохоронців як важлива складова діяльності ВНЗ», «Педагогічна майстерність викладачів як умова забезпечення якісної юридичної освіти», «Інформаційні технології та умови їх ефективного використання в системі підготовки майбутніх юристів» тощо.

Наприкінці науково-практичного семінару учасники підсумували викладене доповідачами та зробили пам’ятне фото на згадку.

Перейти до вмісту