• Українська
  • English
×

ТОВАРИСЬКА ЗУСТРІЧ МІЖ ФУТБОЛЬНИМИ КОМАНДАМИ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ ТА УЧНІВ ВПТУ № 2 М. ХЕРСОНА

Фізичне виховання та спорт у Херсонському факультеті ОДУВС є важливою складовою професійної підготовки поліцейських, розвитку яких у навчальному закладі приділяється достатньо уваги як керівництвом ЗВО, так і відокремленого підрозділу й викладачами профільної кафедри. Спільними зусиллями створюються сприятливі умови для підвищення фізичної підготовки курсантів, серед студентів та слухачів культивується здоровий спосіб життя, молодь активно залучається до занять у спортивних секціях, представники факультету беруть активу участь у численних спортивних змаганнях різного рівня.

24 жовтня на спортивному стадіоні Херсонського ВПТУ № 2 − сусіднього закладу освіти − відбулася товариська зустріч з футболу між збірними командами Вищого професійно-технічного училища № 2 й Херсонського факультету ОДУВС, яка за ініціативи проректора державного університету − декана Херсонського факультету Олексія Солов’я проведена у вільний від аудиторних занять час.

Спортивні змагання з цього популярного серед молоді виду спорту проведено в рамках довгострокової профорієнтаційної роботи та подальшого творчого співробітництва між навчальними закладами.

Гра проходила в атмосфері напруженої боротьби. Учасники кожної з команд, не звертаючи уваги на втому та осінню погоду, за активної підтримки своїх вболівальників-товаришів по навчанню у безкомпромісному протиборстві виборювали бажану для них перемогу.

Переможцями у футбольному матчі стала більш згуртована збірна − команда курсантів Херсонського факультету (капітан команди − Сергій Калмиков), спортсмени якої продемонстрували добру зіграність та грамотну тактику гри.

Учні професійно-технічного училища, хоча й програли поліцейським з рахунком 4 : 2, але бойовий настрій на наступний матч-реванш тільки підбадьорюватиме їх до подальших наполегливих тренувань та підвищення своєї спортивної майстерності. Курсанти Херсонського факультету та учні ВПТУ № 2 з нетерпінням чекатимуть майбутніх не менш захоплюючих спортивних баталій.

У цій, по-своєму цікавій, грі варто відзначити хет-трік курсанта Романа Галича, який технічно забив три голи, а також курсанта Івана Кучеренка, який вміло реалізував пенальті у ворота противника.

Вітаємо переможців товариської зустрічі з футболу, побажаємо спортсменам факультету чергових перемог у змаганнях з цього виду спорту, які вже найближчим часом будуть проводитися серед ЗВО Херсонської області та серед підрозділів ГО «Херсонська обласна організація ФСТ «Динамо» України».

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту