• Українська
  • English
×

Спортсменка ОДУВС взяла участь у комплексних навчально-тренувальних зборах з шинкіокушинкай карате «Одеса Кокоро -2016»

Днями в м. Одесі на базі ГО «Федерація шинкіокушинкай карате Одеської області» проходили комплексні навчально-тренувальні збори з шинкіокушинкай карате «Одеса Кокоро – 2016», у яких взяла участь спортсменка Одеського державного університету внутрішніх справ.

На урочистому відкритті заходу були присутні представники Управління патрульної поліції м. Одеси, ГУНП в Одеській області, прокуратури Одеської області та Одеського державного університету внутрішніх справ, які побажали спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої країни.

viber-imageМетою навчально-тренувальних зборів є підвищення фахового рівня майстерності, фізичного рівня підготовки та проведення аналізу технічного рівня підготовки спортсменів; розвиток та популяризація шинкіокушинкай карате серед населення України; вдосконалення практичного досвіду суддів; підготовка спортсменів до планових Всеукраїнських змагань з шинкіокушинкай карате на навчально-тренувальний 2016-2017 рік; налагодження доброзичливих стосунків з іншими громадськими організаціями патріотично – виховної спрямованості, а також патріотичне виховання молоді та залучення її до навчання у навчальних закладах правоохоронної спрямованості.

Одеський державний університет внутрішніх справ на даному спортивному заході всеукраїнського рівня представила спортсменка ГО «ФШКОО», курсант 1-го курсу факультету № 2 Ганна Безусова, яка склала іспит на інструкторську другу кю ступінь (коричневий пояс) та пройшла належний підготовчий відбір, за результатами якого вона включена до складу юніорської збірної команди від Одеської області з виду бойового мистецтва шинкіокушинкай карате.

Керівництво ГО «Федерація шинкіокушинкай карате України» висловила щиру вдячність за створення сприятливих умов з розвитку і популяризації шинкіокушинкай карате на території Одеської області та вагомий особистий внесок у виховання здорового, молодого покоління України.

Перейти до вмісту