• Українська
  • English
×

Різдвяне привітання в університеті

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Теплими різдвяними побажаннями та колядками привітали із Різдвом Христовим колектив Одеського державного університету внутрішніх справ діти та працівники вишу.

Маленькі гості яскраво і водночас чутливо заспівали найвідоміші колядки та різдвяні пісні, які овіяні відчуттям свята та духом Різдва. Кожна обрядова з них віщувала щастя, мир нашій країні. Доброзичлива та святкова атмосфера ніби перенесла присутніх у магічний різдвяний вечір, адже підспівували всі разом.

Ректор університету В’ячеслав Аброськін подякував юним талантам за святкове дійство, привітав усіх присутніх із Новим роком та Різдвом Христовим, побажав миру, добра, благополуччя та здійснення усіх найзаповітніших мрій. А найменші гості отримали солодощі.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту