• Українська
  • English
×

Профорієнтаційні просвітницькі заходи серед студентів училищ та коледжів м. Білгород-Дністровський тривають

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Днями проректор державного університету Андрій Холостенко спільно з деканом факультету № 1 ННІЗДН Анатолієм Аносєнковим, деканом факультету № 2 ННІЗДН Сергієм Деревянкіним та координатором робочої групи з профорієнтаційної роботи Оксаною Юрочко відвідали Філію «Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж» закладу вищої освіти Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» та Обласну комунальну установу «Білгород-Дністровське медичне училище».

Під час спілкування зі студентами випускних курсів закладів освіти представники робочої групи з профорієнтаційної роботи довели до відома присутніх особливості навчання в університеті та можливості здобуття вищої юридичної освіти. Зустріч проходила у жвавому конструктивному діалозі, оскільки для кожного студента вибір майбутньої професії – це серйозний крок у житті.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту