• Українська
  • English
×

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ЗІ ШКОЛЯРАМИ

Днями представники кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Одеського державного університету внутрішніх справ в рамках профорієнтаційної роботи відвідали загальноосвітню школу № 22 Суворовського р-ну м. Одеси.

sam_4657Для учнів 11-х класів було здійснено презентацію ОДУВС, у ході якої викладач кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії майор поліції Ольга Ковальова висвітила структуру вишу (факультети, кафедри та інші структурні підрозділи) та умови вступу до університету.

Після чого, викладач кафедри Дмитро Афонін розповів про основи науки криміналістики та за допомогою криміналістичних засобів криміналістичної валізи слідчого (СВ-2) показав можливості виявлення та вилучення слідів кримінальних правопорушень.

Курсант 4 курсу факультету № 3 рядовий поліції Пахомов М. за допомогою криміналістичних засобів провів дактилоскопіювання бажаючих учнів та відповів на їх питання.

Адміністрація ЗОШ № 22 подякувала за цікавий та пізнавальний профорієнтаційний захід, під час якого учні мали нагоду ознайомитися з роботою системи правоохоронних органів України.

Перейти до вмісту