• Українська
  • English
×

Привітання з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим від Державного секретаря Міністерства внутрішніх справ України Олексія Тахтая

Шановні науково-педагогічні працівники, курсанти, студенти, слухачі та працівники закладів вищої освіти МВС!

Від імені керівництва Міністерства внутрішніх справ України та мене особисто сердечно вітаю Вас із наступаючим Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був дуже насиченим подіями для Міністерства внутрішніх справ України та для кожного з нас. Водночас він був сприятливим та результативним. МВС зараз упевнено долає непростий шлях реформування, зокрема системи відомчої освіти та науки.

Завдяки злагодженій роботі нам вдалося зробити дуже багато, є чим пишатися і чому радіти в ці передноворічні дні! Наші досягнення у різноманітних сферах діяльності є підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Такі результати є цінним усвідомленням прогресу та постійного розвитку.

У новому 2018 році на нас чекають нові виклики, але й нові звершення. Переконаний, що ми успішно реалізуємо всі намічені плани.

Нехай творча наснага та завзятість ніколи не полишають Вас. Нових Вам звершень і здобутків на благо рідної України!

Здоров’я всім та благополуччя у Новому 2018 році!

 

З повагою

державний секретар

Міністерства внутрішніх справ України                                                                                                                             О. В. Тахтай

 

 

Перейти до вмісту