• Українська
  • English
×

Представниці ОДУВС взяли участь у тренінгу з питань гендерно-обумовленого насильства

viber-image-5viber-image204-05 квітня 2017 року на базі Харківського національного університету внутрішніх справ відбувся тренінг на тему: «Підвищення ефективності реагування поліції на випадки сексуального та гендерно-обумовленого насильства, а також протидія їх вчиненню», у якому взяли участь представниці Одеського державного університету внутрішніх справ.

На заході були присутні представники всіх ВНЗ системи МВС України, Державного науково-дослідного інституту МВС України, а також представники Національної поліції України.

viber-image-4Активну участь у тренінгу взяли представниці Одеського державного університету внутрішніх справ – Олена Цільмак, Олена Ковальова та Ольга Смирнова.

viber-imageПід час тренінгу розглядались питання щодо видів гендерно-обумовленого насильства та особливостей реагування поліції на них; опитування осіб, які постраждали від насильства; особливостей збору доказової бази та взаємодії поліції, судово-криміналістичних та медичних установ; особливостей протидії торгівлі людьми тощо.

Перейти до вмісту