• Українська
  • English
×

Представники університету зустрілися з учнями одеської школи

18 жовтня 2016 року в рамках профорієнтаційної роботи представник кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії ОДУВС спільно з курсантами університету відвідали загальноосвітню школу № 121 м. Одеси.

sam_4604Учням 11-х та 9-х класів розповіли про факультети Одеського державного університету внутрішніх справ, його історію та умови вступу до вищого навчального закладу. Також, школярам була надана можливість на власні очі побачити криміналістичну валізу слідчого (СВ-2).

Викладач кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії ОДУВС майор поліції Ольга Ковальова ознайомила учнів з окремими основами науки криміналістики, можливостями виявлення та вилучення слідів кримінальних правопорушень за допомогою криміналістичних засобів.

sam_4606Курсант факультету № 2 рядовий поліції М. Накай провів дактилоскопіювання бажаючих учнів. Старшокласники могли власноруч виявити сліди за допомогою магнітних порошків та дактилоскопічного набору криміналіста.

Адміністрація ЗОШ № 121 подякувала за цікавий та пізнавальний профорієнтаційний захід, під час якого учні мали нагоду зрозуміти роботу системи правоохоронних органів України.

Перейти до вмісту