• Українська
  • English
×

Представники університету забезпечили охорону публічного порядку на День міста

img_9540img_953802 вересня 2017 року представники Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у забезпеченні охорони публічної безпеки і порядку під час проведення святкових заходів, присвячених 223-й річниці м. Одеса.

Курсанти ОДУВС вже не перший рік залучаються до забезпечення правопорядку під час проведення масових заходів. Цього дня для забезпечення безпеки громадян на вулиці міста вийшли понад 750 правоохоронців, в тому числі військовослужбовці Національної гвардії, а також члени громадських формувань та муніципальна охорона.

img_9527img_9541Зауважимо, що перед початком несення служби з особовим складом вишу, задіяним на охорону публічного порядку і безпеки, було проведено стройовий огляд та детальний інструктаж. Охорона публічного порядку здійснювалася на Потьомкінських сходах, де проходили святкові заходи, приурочені Дню міста.

Офіцери та курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ завжди з відповідальністю ставляться до покладених на них обов’язків, адже розуміють, що від них залежить спокій жителів та гостей рідного міста.

Перейти до вмісту