• Українська
  • English
×

Представники ОДУВС взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Соборності України

img_880420 січня 2017 року в Одеському Національному Академічному театрі Опери та Балету відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Соборності України, у яких взяли участь керівництво та курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ.

img_8793На святкуванні були присутні голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов, керівники обласної та міської влади, а також ректор ОДУВС доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук.

img_8819Під час урочистостей відбулось вручення державних нагород та святковий концерт, присвячений Дню Соборності України.

Тож, відвідування подібних заходів сприяє національно-патріотичному вихованню курсантів Одеського державного університету внутрішніх справ, утвердженню любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань Українського народу, img_8815наслідуванню найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України як з історичного минулого, так і захисників, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави.

img_8800Слід відмітити, що День Соборності України – свято, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акта возз’єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 1919 року.

Отже, щороку 22 січня весь український народ із вдячністю згадує тих героїв, які боролися за об’єднання всіх національно-демократичних сил українства, хто словом і ділом намагалися відродити незалежну Соборну українську державу.

Перейти до вмісту