• Українська
  • English
×

Представники ОДУВС відвідали дитячий будинок «Перлинка»

20 січня 2017 року працівники та курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали дитячий будинок «Перлинка» з нагоди 11-річчя з часу утворення закладу.

img_2438p70120-161128Радо зустрів візитерів дружній та привітній колектив дитячого будинку, який завжди піклується про своїх вихованців, зігріваючи кожного з них турботою та любов’ю. Сама малеча відкрита для спілкування та неймовірно талановита, тож спеціально для гостей діти влаштували святковий концерт.

Працівники та курсанти університету, у свою чергу, вручили дітлахам солодощі та цікаво провели з ними час. Малеча дуже зраділа подарункам, а ще більше – увазі та частинці любові, яку майбутні правоохоронці подарували вихованцям закладу.

img_2409img_2432Слід відмітити, що цей дитбудинок створений з метою забезпечення розвитку, виховання, навчання та соціальної адаптації дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування дошкільного та шкільного віку, а також тих, хто перебуває у родинних стосунках.

Дітям було надзвичайно приємно вкотре бачити гостей, тож вони із захопленням та радістю запрошували відвідувати їх й надалі.

Перейти до вмісту