• Українська
  • English
×

Представники Херсонського факультету ОДУВС працювали у складі журі ІV етапу ХХVІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства в м. Херсоні

У м. Херсоні 19–23 березня 2018 року відбувся ІV етап ХХVІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Захід був проведений на базі навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» та Херсонського ліцею Херсонської обласної ради.

Відповідно до наказу Міністерства освіти та науки України «Про проведення ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2017–2018 навчальному році» від 28 лютого № 313 в оргкомітет ІV етапу ХХVІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства був включений заступник декана Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ О.М. Соловей, а до складу журі увійшли працівники кафедри професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету, а саме: завідувач кафедри к.ю.н., професор полковник поліції А.С. Беніцький, професор кафедри д.ю.н. О.Г. Предмєстніков, доцент кафедри к.ю.н. підполковник поліції К.П. Рубан, ст. викладач кафедри к.ю.н. С.О. Бухонський та ст. викладач кафедри О.Я. Галаган.

Олімпіада з правознавства проходила у два тури: теоретичний та практичний на розв’язування задач. Загальна кількість учасників Всеукраїнської олімпіади юних правознавців становить 97 осіб. Це здобувачі освіти 9, 10 й 11 класів з усіх областей України та міста Києва.

Метою проведення заходу є стимулювання самовдосконалення учнів, зацікавлення їх у якісному вивченні правознавства, виявлення, підтримка та розвиток обдарованої учнівської молоді.

Переможці ХХVІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства отримали дипломи та цінні подарунки.

Перейти до вмісту