• Українська
  • English
×

Практична складова в підготовці фахівців для Національної поліції України

На теперішній час керівництво МВС України та Національної поліції особливу увагу приділяє питанням якості підготовки фахівців у закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських. Серед основних напрямів визначено ефективне практичне навчання, як невід’ємна складова підготовки сучасного поліцейського, а також організація стажування працівників кафедр практичного спрямування в територіальних (міжрегіональних) підрозділах поліції.

Тож, з метою набуття практичного досвіду роботи та забезпечення належного рівня підготовки поліцейських у закладах вищої освіти МВС України, з 01 січня 2018 року у розпорядження Головних управлінь Національної поліції в Одеській та Херсонській областях направлені 10 поліцейських з числа науково-педагогічних працівників профільних кафедр Одеського державного університету внутрішніх справ.

Подібні заходи сприятимуть підвищенню кваліфікації науково-педагогічного складу закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання МВС України, які здійснюють підготовку поліцейських.

Перейти до вмісту