• Українська
  • English
×

Пізнавальна екскурсія історичними місцями Одеси

25 березня 2017 року для курсантів 306 взводу та курсантів – членів гуртка «Фортеця права» Одеського державного університету внутрішніх справ була проведена екскурсія «Кримінальна Одеса».

Екскурсію проводили професор кафедри філософії та соціально-гуманітарних дисциплін Одеського державного університету внутрішніх справ кандидат історичних наук, доцент, письменник, громадський діяч Віктор Савченко; професор кафедри адміністративного права та адміністративного процесу ОДУВС кандидат юридичних наук, доцент, керівник наукового гуртка «Фортеця права» Сергій Баранов та викладач кафедри адміністративного права та адміністративного процесу ОДУВС кандидат юридичних наук Ольга Ткаленко.

У цей день учасникам екскурсії розповіли цікаві факти «бандитської» історії міста Одеси, а також курсанти отримали змогу відвідати багато історичних місць.

Тож, курсанти та викладачі дуже вдячні керівництву нашого вищого навчального закладу за допомогу у проведенні даного заходу.

Слід зазначити, що екскурсія, яка була організована та проведена викладачами університету, є частиною культурного виховання курсантів та сприяє розширенню кругозору та усесторонньому розвитку особистості майбутніх правоохоронців.

Перейти до вмісту