• Українська
  • English
×

«Підвищення ролі жінок у забезпеченні миру та безпеки в Одеській області»

14 грудня 2016 року керівниця Центру гендерної освіти Одеського державного університету внутрішніх справ Ковальова Олена взяла участь у розробці локального плану дій на виконання рекомендацій Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 та національного плану дій у рамках реалізації проекту «Підвищення ролі жінок у забезпеченні миру та безпеки в Одеській області». Нагадаємо, що Центр гендерної освіти Одеського державного університету внутрішніх справ є партнером даного проекту.

Метою проекту є підвищення ролі громадського суспільства щодо залучення жінок в усі сфери, які стосуються миру, безпеки і конфлікту, а також відповідальної позиції влади та громади по впровадженню локального плану дій відповідно до Резолюції № 1325 та моніторингу його виконання.

В робочій зустрічі також взяли участь представники Управління освіти ОДА, Одеського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Одеського обласного військового комісаріату, Південного управління прикордонної служби України та громадських організацій.

Саме синергія державного та громадського сектору, об’єднання зусиль науковців та практичних працівників сприяє забезпеченню безпеки в суспільстві та побудові України як правової та демократичної держави.

Перейти до вмісту