• Українська
  • English
×

ПІДПИСАНО ДВОСТОРОННЮ УГОДУ ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ НАВЧАЛЬНИМИ ЗАКЛАДАМИ

Підписано двосторонню Угоду між закладами освіти – Одеським державним університетом внутрішніх справ та Академією державної пенітенціарної служби.

2-2Академія Державної пенітенціарної служби – державний, галузевий вищий навчальний заклад, що проводить інноваційну освітню діяльність, пов’язану з наданням вищої освіти на першому і другому рівнях, а у перспективі – здійснюватиме підготовку на третьому і вищому наукових рівнях вищої освіти за певними спеціальностями, проводить фундаментальні та практичні наукові дослідження, є провідним науковим і методичним центром, має розвинуту інфраструктуру навчальних і наукових підрозділів, сприяє розширенню наукових знань, проводить просвітницьку діяльність.

Угодою передбачено спільне проведення наукових, навчально-виховних та суспільно-культурних заходів; обмін результатами наукових досліджень; публікації наукових матеріалів. Крім цього, передбачається обмін досвідом у реалізації передових технологій і методів навчання, надання взаємної допомоги в підготовці наукових кадрів.

 

Перейти до вмісту