• Українська
  • English
×

Освітня лекція серед слухачів Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ОДУВС

24 квітня 2018 року серед слухачів Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ було організовано освітню лекцію.

В рамках проведення днів євроатлантичного партнерства та тижнів НАТО в Україні, серед постійного та перемінного складу слухачів «Академії поліції» заступник директора центру Сергій Бєляєв та викладач циклу загальноправових дисциплін Ганна Журавльова прочитали лекції на тему: «Що таке НАТО, як функціонує. Країни – члени НАТО».

Під час зустрічі було обговорено, що Північноатлантичний альянс (НАТО) був створений на основі договору між державами-членами, кожна з яких приєдналась до нього добровільно після завершення публічного обговорення і відповідної парламентської процедури. Договір поважає індивідуальні права всіх держав – членів Альянсу, а також їхні міжнародні зобов’язання згідно зі Статутом ООН. Він зобов’язує кожну державу-члена взяти на себе частину ризику і відповідальності, пов’язаних зі спільною безпекою, водночас, надаючи кожному з членів Альянсу можливість користуватись перевагами спільної безпеки.

Тож, захід пройшов досить продуктивно за активної участі слухачів Академії.

Перейти до вмісту