• Українська
  • English
×

Одеський державний університет внутрішніх справ відвідала представник Гвардії Цивіл Іспанії

З 04 по 08 вересня 2017 року в рамках «Програми обміну поліцейськими 2017» Європейського поліцейського коледжу (СEPOL) до Одеського державного університету внутрішніх справ завітала іноземна гостя – лейтенант Гвардії Цивіл Іспанії Патрісія Ангуло Йянос.

Патрісія Ангуло Йянос виявила бажання відвідати нашу країну, маючи за мету ознайомитись зі специфікою викладання навчальних дисциплін у вишах, підготовкою майбутніх правоохоронців до служіння у лавах Національної поліції, а також роботою правоохоронних органів взагалі. Її головним інтересом була тематика щодо попередження та викриття кіберзлочинів. З цього приводу колежанку було запрошено на відкрите заняття-тренінг, який проводила кафедра кібербезпеки та інформаційного забезпечення Одеського державного університету внутрішніх справ. Також у рамках круглого столу «Сучасні методи розслідування кіберзлочинів» науково-педагогічний склад університету відповів на усі запитання, які виникли під час дискусії у Патрісії Ангуло Йянос. 555

У ході зустрічі з керівництвом університету іноземного фахівця ознайомили зі структурою та матеріально-технічною базою вищого навчального закладу, а також з основними напрямками, за якими здійснюється підготовка курсантів та студентів ОДУВС.

Патрісія Ангуло Йянос залишилась задоволеною результатами бесіди з керівником кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Оленою Ковальовою, яка професійно поспілкувалася на тему норм українського законодавства щодо здійснення насильства у сім’ї.

Перейти до вмісту