• Українська
  • English
×

НАУКОВЦІ ОДУВС ПОСІЛИ ПРИЗОВІ МІСЦЯ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ НА КРАЩЕ НАУКОВЕ, ДОВІДКОВЕ ТА НАУКОВЕ ПЕРІОДИЧНЕ ВИДАННЯ В СИСТЕМІ МВС УКРАЇНИ У 2016 РОЦІ

2-4 4-216 листопада 2016 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ проходив заключний етап Всеукраїнського конкурсу на краще наукове, довідкове та наукове періодичне видання в системі МВС України.

Праці, авторами та співавторами яких є науково-педагогічні працівники ОДУВС, посіли наступні місця:

В номінації «Посібники»:

І місце – Албул С.В. Основи оперативно-розшукової діяльності: навчальний посібник / С.В. Албул, С.В. Андрусенко, Р.В. Мукоіда, Д.О. Ноздрін: за заг. ред. С.В. Албула. – Одеса: ОДУВС, 2016. – 270 с. – з іл. (Серія: Теорія і практика ОРД).

В номінації «Підручники»:

І місце – Цільмак О.М. Криміналістичні засоби та методи розкриття та розслідування кримінальних правопорушень: підручник / О.М. Цільмак, О.С. Шаптала, Д.В. Талалай та ін. – Одеса: ОДУВС, 2016. – 302 с.

3-3В номінації «Електронні посібники»:

ІІ місце – Горбаньов І.М. Особливості методики розслідування кримінальних правопорушень у сфері інтелектуальної власності : навчальний посібник з інтерактивними елементами / І.М. Горбаньов. – Одеса: ОДУВС, 2016 – 218 с.

ВІТАЄМО НАШИХ КОЛЕГ ТА БАЖАЄМО ПОДАЛЬШИХ УСПІХІВ У НАУКОВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ !

Перейти до вмісту