• Українська
  • English
×

Науковець ОДУВС став лауреатом Премії Верховної Ради України

24 травня 2017 року у Верховній Раді України відбулась церемонія вручення парламентських премій молодим українським науковцям, серед яких почесною нагородою було відзначено представника Одеського державного університету внутрішніх справ.

0-02-04-0a0e0648dfac1b41ea55ebfb1961d100a692d525ca944efc50858a6632416cd0_fullГолова Верховної Ради України Андрій Парубій вручив нагороди лауреатам трьох премій. Перша з них – Премія Верховної Ради України за внесок молоді в розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування. Її отримали 10 молодих людей з усієї України. Також Голова Парламенту вручив 16 щорічних Премій Верховної Ради педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

Лауреатами Премії Верховної Ради України в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2015 рік стали тридцять вісім найталановитіших молодих вчених. Так, за роботу «Науково-практичні основи попередження, виявлення та припинення кримінальних правопорушень у сфері страхування» вказану премію отримав завідувач кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Одеського державного університету внутрішніх справ кандидат юридичних наук, доцент майор поліції Олександр Заєць.

«Сьогодні ми нагороджуємо молодих вчених, адже саме вони є майбутнім нашої науки!», – наголосив Андрій Парубій. Він висловив переконання, що «Україна має потужний науковий потенціал, українські науковці мають міжнародне визнання, і присутні сьогодні принесуть славу українській науці, отримають міжнародні наукові відзнаки». При цьому він знову наголосив на необхідності покращувати умови й можливості для науковців, адже це, своєю чергою, сприятиме застосуванню сучасних інноваційних досягнень та покращенню економічної і екологічної ситуації в України. «Ми у вас віримо», – наголосив Голова Верховної Ради України.

Перейти до вмісту