• Українська
  • English
×

Ад’юнкти університету проводять прийом громадян в юридичній клініці вишу

Юридична клініка Одеського державного університету внутрішніх справ запровадила систематичну практику із надання безкоштовних юридичних послуг місцевому населенню. До роботи із надання юридичної допомоги одеситам університет долучає найбільш досвідчених представників науково-педагогічного складу та здобувачів вищої освіти – майбутніх бакалаврів, магістрів та докторів філософії.

photo5222181092767936408Так, днями спільно зі старшим інспектором з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності Управління дотримання прав людини Національної поліції України Жанною Мішкевич, до такої діяльності долучилися ад’юнкти університету Олена Довбуш та Олена Кушнарьова, які проводили прийом громадян в юридичній клініці вишу.

Перед початком роботи ад’юнкти були проконсультовані Гарантом освітньо-наукової програми з підготовки докторів філософії професором А.Бабенком та завідувачем аспірантури І.Теслюк, які наголосили на правилах поведінки та спілкування з громадянами, проінформували про найбільш типові ситуації, з якими звертаються громадяни, розповіли про особливості консультування з питань кримінально-правового і цивільно-правового характеру.

Ад’юнкти університету професійно та відповідально підійшли до своєї роботи, надали юридичну допомогу не одному мешканцю нашого міста, які зверталися до юридичної клініки з питань розв’язання сімейних конфліктів, розподілу майна, з виконання цивільно-правових зобов’язань тощо.

За домовленістю між керівницею юридичної клініки Юлією Шмаленко та завідувачкою докторантури та аспірантури, ад’юнкти університету будуть здійснювати консультування в юридичній клініці на постійній основі, двічі на тиждень.

Перейти до вмісту