• Українська
  • English
×

МАЙБУТНІ СЛІДЧІ ОПАНОВУЮТЬ ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ

23Практичній підготовці майбутніх поліцейських в Одеському державному університеті внутрішніх справ приділяється особлива увага.

Саме з метою опанування майбутніми слідчими Національної поліції України практичних навичок реагування на реальні ситуації, які виникають під час виїзду на місце вчинення кримінальних правопорушень, в Одеському державному університеті внутрішніх справ з курсантами факультету № 3 проведено ситуативні комплексні практичні заняття «Лінія 102».

45Комплексні заняття проведено науково-педагогічним складом кафедр криміналістики, судової медицини та психіатрії, кримінального процесу.

Метою практичного заняття, яке проводилося на полігоні, було надання курсантам практичних навичок дій поліцейських під час виїзду на місце події за фактом виявлення трупу та вогнепальної зброї.

Засвоєні знання сприятимуть розв’язанню типових ситуацій, що виникають під час діяльності працівників Національної поліції, а також допоможуть організовувати свою діяльність на основі певного алгоритму; складати необхідні службові та інші документи.

6 7 8 9 10 11 12 13 14

Перейти до вмісту