• Українська
  • English
×

Курсанти університету надали допомогу Одеській спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернату №93

p61125-15083624-28 листопада 2016 року курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали Одеську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат №93 І-ІІІ ступенів з дошкільними групами корекційного та реабілітаційного спрямування.

p61125-150957Майбутні правоохоронці, проявивши ініціативу, вирішили допомогти вихованцям навчального закладу і організували колективне прибирання території школи-інтернату від сухого листя.

В Одеській спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернаті №93 навчаються діти з глибокими порушеннями зору, тому їм, як нікому, потрібна турбота, піклування та допомога в адаптації до практичної діяльності та інтеграції у суспільстві.

p61125-151436Вихованці університету зазначили, що намагаються якомога частіше долучатися до подібних заходів, адже допомога людям – це основа їх майбутньої професії.

Адміністрація, колектив та вихованці школи-інтернату висловили щиру подяку ректорові університету доктору юридичних наук генералу поліції третього рангу Івану Катеринчуку та курсантам вищого навчального закладу за надану на благодійній основі допомогу у благоустрої шкільної території.

Перейти до вмісту