• Українська
  • English
×

Курсанти Херсонського факультету ОДУВС стали призерами першості з легкоатлетичного кросу

19 жовтня 2016 року курсанти Херсонського факультету ОДУВС взяли участь у змаганнях з легкоатлетичного кросу за програмою Херсонських обласних студентських ігор серед команд вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, котрі проходили в парковій зоні при Херсонському державному університеті.

У змаганнях збірні команди факультету були представлені у складі 8 юнаків та 8 дівчат, які гідно боролися за звання кращого спортивного колективу серед ВНЗ області з цього виду спорту.

За результатами ігор спортсмени підрозділу здобули призові місця та відзначені Херсонським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Так, курсант 207 навчального взводу Владислав Бородавко посів І призове місце у особистому заліку у бігу на дистанції 1000 м, а курсант 208 навчального взводу Владислав Грабчак зайняв ІІ місце у бігу на цю ж дистанцію.

У командному заліку збірна юнаків Херсонського факультету посіла ІІ місце серед ВНЗ Херсонської області і була нагороджена грамотами, медалями та кубком.

Серед дівчат курсант 109 навчального взводу Ольга Пришва посіла 2 місце в особистому заліку у бігу на дистанції 500 м.

У командному заліку збірна дівчат Херсонського факультету теж посіла ІІ місце серед ВНЗ Херсонської області і була нагороджена грамотами, медалями та кубком.

У цілому за результатами вдалого виступу спортсменів Херсонського факультету можна зробити висновок про належний рівень фізичної підготовки правоохоронців.

Декан Херсонського факультету ОДУВС Олександр Берило привітав учасників та призерів змагань з перемогою та в урочистій обстановці перед вишикуваним перемінним складом підрозділу на стройовому плацу вручив нагороди спортсменам.

Приєднуємося до вітань, бажаємо курсантам вдачі й успіху та подальших спортивних досягнень.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту