• Українська
  • English
×

КРИМІНАЛЬНИЙ АНАЛІЗ ОБ’ЄДНУЄ ВИШІ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ

20180313_154041-0Представники Одеського державного університету внутрішніх справ в рамках системного розвитку в загальному контексті реформи Міністерства внутрішніх справ та Сектору безпеки і оборони, а також впровадження моделі поліцейської діяльності, керованої аналітикою в галузі кримінального аналізу,  відвідали Національну академію Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

20180313_161606Під час візиту ректор академії Олег Шинкарук ознайомив проректора ОДУВС Андрія Холостенка та завідувача науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу ОДУВС Карена Ісмайлова з діяльністю вишу, а начальник факультету правоохоронної діяльності академії Валерій Кухар – з діяльністю факультету, кафедри управління оперативно-розшуковою діяльністю та кафедри кримінального права та процесу.

20180313_153301Цікавою інформацією поділився Вадим Половніков, який розповів про принципи та методику підготовки та підвищення кваліфікації аналітиків. А начальник кафедри прикордонної безпеки розповів про організацію інформаційно-аналітичної діяльності та застосування системи управління ризиками в Державній прикордонній службі України.

Результатом візиту стало підписання угоди про двостороннє співробітництво між Національною академією Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького та Одеським державним університетом внутрішніх справ.

Перейти до вмісту