• Українська
  • English
×

Керівництво ГУНП в Одеській області висловило подяку курсантам ОДУВС

Від імені керівництва ГУНП в Одеській області була висловлена вдячність курсантам Одеського державного університету внутрішніх справ за допомогу у забезпеченні порядку та публічної безпеки на території м. Одеси.

Зазначимо, що відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», доручення Прем’єр – міністра України від 23.10.2016  №38860/0/1-16, наказу Голови Національної поліції від 21.10.2016 №1046 «Про організацію проведення оперативно – профілактичних заходів на території держави» та наказу ГУНП в Одеській області від 31.10.2016 № 2660 в період з 01 до 30 листопада на території м.Одеси проводилось оперативно – профілактичне відпрацювання.

Таким чином, з метою надання практичної допомоги Головному управлінню Національної поліції в Одеській області під час проведення оперативно – профілактичних заходів, курсанти нашого вищого навчального закладу щоденно залучались до несення служби із забезпечення публічної безпеки на території Приморського району м. Одеси.

Тож, майбутні правоохоронці щоразу сумлінно виконують службові обов’язки з охорони публічного порядку, проявляють високий професіоналізм і мужність у боротьбі зі злочинністю, завдяки чому забезпечують стабільну оперативну обстановку на території міста.

Перейти до вмісту