• Українська
  • English
×

Бінарне заняття за темою: «Актуальні питання кримінального та кримінально-процесуального права України»

16 березня доцентом кафедри кримінального права та кримінології капітаном поліції Вікторією Щирською сумісно з ад’юнктом кафедри кримінального права та кримінології полковником поліції Оленою Кушнарьовою, під час самостійної підготовки курсантів, з 304 навчальним взводом ФПФОДР було проведено заняття за темою: «Актуальні питання кримінального та кримінально-процесуального права України».

photo5370748843374785343photo5370748843374785340Кримінальне та кримінально-процесуальне право між собою пов’язані та безпосередньо взаємодіють у практичній складовій кожного слідчого. Отже, під час заняття наголошувалася увага на актуальних питаннях кримінального права та їх застосуваннях, проблемних питаннях під час першопочаткової кваліфікації та перекваліфікації кримінальних проваджень. Наводилися приклади актуальних питань кримінального процесуального права щодо проблем реалізації засад кримінального провадження на практиці.

Заняття пройшло жваво, курсанти ставили питання. Велика увага приділялась огляду місця події та вимогам, яких повинні дотримуватися слідчі. Окремо було зауважено на помилках, які найчастіше допускають молоді працівники на початку практичної роботи.

Здобувачі вищої освіти прослухали лекцію та розглянули її на прикладах застосування. Кураторська робота проводиться з метою інформування здобувачів закладів вищої освіти та з метою засвоєння пройденого матеріалу.

Перейти до вмісту