• Українська
  • English
×

До ОДУВС на День відкритих дверей завітали майбутні абітурієнти

8 грудня у головному навчальному корпусі Одеського державного університету внутрішніх справ відбувся День відкритих дверей.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Майбутні вступники мали змогу зустрітися з представниками вишу і поставити їм актуальні питання щодо вступу та організації навчального процесу.

Перед гостями виступив заступник відповідального секретаря Приймальної комісії полковник поліції Максим Ісаєнко, який щоразу інформує абітурієнтів щодо вступу до закладу вищої освіти.

Присутні мали змогу отримати вичерпну інформацію стосовно вступу, необхідних конкурсних предметів та багато іншого. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????Детально були презентовані науково-освітні можливості, що пропонує виш, та продемонстровано профорієнтаційний відеоролик.

Крім цього, абітурієнтів проконсультували стосовно напрямків підготовки та спеціалізацій бакалаврів та магістрів юридичного факультету.

Після офіційної частини на гостей університету чекали виступи творчих колективів художньої самодіяльності вишу, які подарували всім можливість насолодитися талановитим виконанням відомих пісень.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Далі школярів ознайомили з діяльністю підрозділів університету, зокрема продемонстрували роботу кафедри тактико-спеціальної та вогневої підготовки, а також показали правильне виконання вправ з фізичної підготовки, провели заняття з криміналістики та продемонстрували обладнання слідчої валізи та роботу зі слідами на прикладі дактилоскопії.

Щиро віримо, що надана інформація допоможе майбутнім вступникам у їхньому непростому виборі, та чекаємо на нових курсантів та студентів у гостинних стінах Одеського державного університету внутрішніх справ.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту