• Українська
  • English
×

Бінарна лекція для курсантів Херсонського факультету ОДУВС

327 вересня в Херсонському факультеті Одеського державного університету внутрішніх справ на виконання вимог наказу МВС України від 06.06.2018 року № 479 «Про вдосконалення підготовки поліцейських у ЗВО МВС» та вимог доручення Одеського державного університету внутрішніх справ від 26.09.2017 № 75 «Про удосконалення практичної підготовки курсантів Херсонського факультету» доцентом кафедри професійних та спеціальних дисциплін кандидатом юридичних наук підполковником поліції Катериною Рубан було проведено бінарну лекцію для курсантів 4-го курсу з навчальної дисципліни «Оперативно-розшукова діяльність» за участі старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах карного розшуку ГУНП в Херсонській області майора поліції О.В.Кравця на тему: «Організація і тактика розшуку обвинувачених, підсудних осіб, які ухиляються від відбування кримінального покарання та безвісно зниклих осіб».

Під час заняття розглядалися питання практичної діяльності оперуповноважених з розшуку відповідних категорій осіб. Окрему увагу було приділено висвітленню організації взаємодії між працівниками карного розшуку та слідчого відділу, можливих складностей та непорозумінь за відсутності злагодженості оперативно-розшукових та негласних слідчо-розшукових дій.

Курсанти мали можливість безпосередньо поцікавитися особливостями тактики розшуку обвинувачених, підсудних, осіб, які ухиляються від відбування кримінального покарання, безвісно зниклих осіб та неопізнаних трупів. Жвавий інтерес аудиторії викликали численні приклади професійних ситуацій, наведені з власного практичного досвіду старшим оперуповноваженим.

Перейти до вмісту