• Українська
  • English
×

Чергове засідання Speaking Club в ОДУВС

В Одеському державному університеті внутрішніх справ тривають заходи, спрямовані на покращення знань і розмовних навичок здобувачів вищої освіти з англійської мови.

На черговому засіданні Speaking Club, яке відбулося 18 серпня, курсанти і студенти всіх факультетів університету поспілкувалися з native speaker Марком Барнардом – американцем, який 32 роки життя присвятив службі в поліції.

Які навчальні дисципліни вивчають в Академії ФБР у США?

Які цікаві випадки траплялися під час розслідувань злочинів?

Як працює типовий американський відділок поліції?

Усе це і багато інших питань (зокрема, служба пана Барнарда в Мексиці і Канаді, керування кількома відділками поліції одночасно тощо) здобувачі вищої освіти університету мали змогу обговорити з native speaker американською англійською з допомогою організаторів заходу – викладачів кафедри мовної підготовки факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Марини Арапакі і Катерини Драпалюк.

Було як завжди цікаво і пізнавально. Але залишилось багато тем і питань до пана Барнарда, які учасники Speaking Club обговорять під час наступного засідання клубу, запланованого на 02 вересня 2022 року.

Запрошуємо всіх курсантів та студентів вишу, хто хоче прокачати свою розмовну англійську, на наше чергове засідання.

Перейти до вмісту