• Українська
  • English
×

Товариська зустріч з волейболу між збірними командами ГУНП в Одеській області та ОДУВС

02 лютого у багатофункціональному спортивному комплексі Громадської організації “Одеська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” України”  було проведено товариську зустріч з волейболу між збірними командами Головного управління Національної поліції в Одеській області та Одеського державного університету внутрішніх справ.

З привітальними словами до гравців звернулись начальник Головного управління Микола Семенишин та перший проректор державного університету Сергій Братель, які побажали учасникам змагань позитивних емоцій, хорошої гри і обмінялись вимпелами.

Під час зустрічі команди зіграли п’ять ігор. Кожна гра була цікавою і захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої.

Стрибки і ривки, гарна реакція, сила рук і відчуття м’яча – спортсмени доклали всіх зусиль, щоб продемонструвати видовищну гру.

Вітаємо усіх учасників з хорошим стартом. Бажаємо продуктивних тренувань, нових зустрічей, перемог та сильного командного духу!

А також хочемо подякувати керівництву фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” України за підтримку та долучення до розвитку ВОЛЕЙБОЛУ серед правоохоронців!

Перейти до вмісту