• Українська
  • English
×

Стартував «Освітній марафон» для здобувачів вищої освіти вишів системи МВС

Сьогодні, 28 листопада, керівництво, науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти Одеського державного університету внутрішніх справ долучились до «Освітнього марафону» (серії тематичних лекцій для курсантів, слухачів, студентів закладів вищої освіти системи МВС).  

Зі вступним словом виступила заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.

– «Освітній марафон» ми проводимо в рамках «16 днів проти гендерно зумовленого насильства». Україна щороку долучається до цієї акції, але цього року ми зробили фокус на майбутнє покоління – курсантів та студентів. І до нас долучилися виші системи Міністерства внутрішніх справ з різних регіонів нашої держави. Вітаю всіх і дякую, що ви сьогодні з нами, – звернулась до учасників заходу Катерина Павліченко.

Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович провела лекцію на тему: «Скоординована державна політика – інструмент боротьби з домашнім та  гендерно зумовленим насильством в Україні. Важливість ратифікації Стамбульської конвенції Україною та її подальша імплементація в національне законодавство».

Захід організовано Міністерством внутрішніх справ України за підтримки Української асоціації представниць правоохоронних органів.

Перейти до вмісту