• Українська
  • English
×

Стабілізаційні заходи, робота з місцевим населенням після окупації, виявлення колаборантів

Командир групи вогневої підтримки, фахівець Центру патріотичного виховання молоді Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації Сергій Скотар провів для студентів 1-го курсу Інституту права та безпеки лекційне заняття на тему: «Стабілізаційні заходи, робота з місцевим населенням після окупації, виявлення колаборантів».

На початку лекції всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок авіакатастрофи у Броварах – працівників МВС, ДСНС та цивільних осіб.

Під час розповіді студенти дізнались, які саме заходи вживаються під час деокупації нашої території, які підрозділи та відомства беруть у них участь. Також Сергій привів багато життєвих прикладів та ситуацій. На лекції були присутні й науково-педагогічні працівники кафедри тактико-спеціальної та спеціальної фізичної підготовки.

На завершення лекції завідувач кафедри Володимир Домніцак від імені керівництва університету та студентів подякував Сергію за цікаву розповідь, за можливість працювати, навчати наших курсантів та студентів, розвиватись, за те, що в перерві між бойовими відрядженнями знаходить час, щоб поділитись досвідом та проводити такі заняття.

Дивлячись на таких світлих, міцних духом людей, як Сергій та його помічниця, ми розуміємо, що обов’язково переможемо та відбудуємо нашу державу.

Перейти до вмісту