• Українська
  • English
×

Підписано договір про практику здобувачів вищої освіти ОДУВС у підрозділах Одеського НДЕКЦ МВС України

Сьогодні, 23 березня, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Дмитро Швець та директор Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Олег Костін підписали договір про практику здобувачів вищої освіти ОДУВС.

Документ передбачає організацію і проведення практики в підрозділах Одеського НДЕКЦ МВС України шляхом безпосередньої участі здобувачів вищої освіти в практичній діяльності бази практики.

Практика для здобувачів вищої освіти здійснюється з метою закріплення набутих на певному етапі навчання знань та набуття, вдосконалення, формування й закріплення на практиці професійних умінь, навичок і компетенцій, здобутих у результаті теоретичної та практичної підготовки відповідно до спеціальності.

Сторони також домовились про майбутню наукову співпрацю, а саме: спільне написання навчальних посібників, наукових статей, участь у конференціях та тематичних круглих столах.

На зустрічі були присутні: проректор університету полковник поліції Максим Корнієнко, директор Інституту права та безпеки д.ю.н., професор Андрій Бабенко, представниця студентського самоврядування Анастасія Морар та представниця координаційної ради курсантсько-студентського самоврядування Анаріна Лиса.

Перейти до вмісту