• Українська
  • English
×

Представники ОДУВС долучилися до онлайн-заходу “OPEN SPACE для студентів-правників”

Сьогодні, 05 жовтня, науково-педагогічний склад навчально-наукового інституту права та кібербезпеки Одеського державного університету внутрішніх справ, а також студенти факультету № 1 вишу долучилися до онлайн-заходу «OPEN SPACE: діалог зі студентами-правниками. Органи юстиції: система та правові засади діяльності». Організатором зустрічі виступило Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

З вітальним словом до учасників OPEN SPACE звернувся перший проректор ОДУВС кандидат юридичних наук, доцент полковник поліції Сергій Братель. Він подякував Південному МУ Міністерства юстиції (м. Одеса) за підтримку у підготовці майбутніх правників та відмітив, що участь у подібних заходах є надзвичайно важливою для студентів університету і дає змогу познайомити їх з організацією роботи органів юстиції, визначити систему та правові засади їх діяльності.

Питання, які розглядалися в рамках заходу стосувалися особливостей роботи Управління персоналу, структури та завдань Управління забезпечення примусового виконання рішень в Одеській області, системи та завдань органів державної реєстрації актів цивільного стану, особливостей роботи Управління нотаріату, а також основних напрямків діяльності Управління судової роботи та міжнародного співробітництва.

На завершення заходу заступник директора ННІПК – декан факультету №1 кандидат юридичних наук, доцент Ірина Риженко подякувала доповідачам за актуальні, цікаві та змістовні доповіді. Також вона наголосила, що на сьогодні якісна освіта не можлива без залучення стейкхолдерів до співпраці, адже якісна освіта сьогодні – це професійні кадри завтра. ОДУВС має сторічну історію, а сьогоднішній захід заклав нові традиції для університету.

Перейти до вмісту