• Українська
  • English
×

Обговорення шляхів співпраці ОДУВС з Регіональним представництвом КМЄС в Одесі

Міжнародне співробітництво є одним із пріоритетних напрямів державної політики України та невід’ємною частиною діяльності Одеського державного університету внутрішніх справ. Інтеграція у європейську і світову освітню систему – є визначальними чинниками для освітніх установ під час встановлення міжнародних контактів, організації та розвитку співробітництва із зарубіжними партнерами.

Сьогодні, 14 грудня, відбулась зустріч ректора вишу полковника поліції Дмитра ШВЕЦЯ з начальником Регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу в Одесі Георгом ГУНТЕЛБЕРГОМ.

В ході зустрічі ректор ОДУВС акцентував увагу на тому, що у цей складний для України час підготовка майбутніх поліцейських є одним із важливих напрямів держави. Саме тому співпраця з European Union Advisory Mission (EUAM) Ukraine дає змогу представникам вишу та здобувачам вищої освіти отримувати, а також використовувати передовий досвід іноземних колег, підвищувати професійний рівень знань, розширювати сферу наукових інтересів.

У ході зустрічі сторони домовились про реалізацію подальших шляхів співпраці та залучення експертів з European Union Advisory Mission (EUAM) Ukraine за різними напрямами (Community policing, War crimes, International crimes, Mediation, Domestic violence) до міжнародних наукових та науково-практичних конференцій, круглих столів, вебінарів, тренінгів, відкритих лекцій, що проводяться на базі Одеського державного університету внутрішніх справ.

Перейти до вмісту