• Українська
  • English
×

Лекція за участю доцентки кафедри адвокатської майстерності з Seattle University School of Law Janet K.G. DICKSON для здобувачів вищої освіти ОДУВС

Налагодження міжнародного співробітництва в сфері освітньої діяльності в Одеському державному університеті внутрішніх справ дає потужний розвиток закладу вищої освіти. Співпраця вишу на міжнародному рівні із закладами вищої освіти сприяє зміцненню міжнародного партнерства, здійсненню академічної мобільності, підвищенню рівня навчання, що відповідає потребам сучасного міжнародного соціуму.

21 вересня відділом міжнародного співробітництва Одеського державного університету внутрішніх справ було організовано факультативне онлайн-заняття з курсантами 4-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування та студентами 1-го курсу Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки за темою «Переконання в нормативному аналізі: досвід США».

Захід провела доцентка кафедри адвокатської майстерності з Seattle University School of Law Janet K.G. DICKSON.

В ході проведення онлайн-заходу Janet K.G. DICKSON звернула увагу на наступні питання:

  • аналіз та використання статутів в законодавстві США;
  • окремі аспекти положень Конституції США;
  • застосування рішень Верховного суду в практиці США;
  • використання положень Статуту США у господарських та цивільних справах штату Washington.

Окремо спікер здійснила аналіз судової практики США та надала рекомендації щодо застосування умінь і навичок оратора при підготовці й проголошенні промови в залі судових засідань.

Заняття пройшло у формі відкритого діалогу, в ході якого Janet K.G. DICKSON надала відповіді на актуальні запитання здобувачів вищої освіти.

В ході завершення онлайн-заняття спікер відмітила важливість і актуальність налагодження міжнародної співпраці між Seattle University School of Law та Odesa State University of Internal Affairs, адже це є одним із напрямків інтеграції закладу вищої освіти України у світовий освітній простір.

Перейти до вмісту