• Українська
  • English
×

Другий курс лекцій «Освітнього марафону»: будь-яке насильство у сучасному світі неприпустиме

У рамках проведення Всесвітньої акції «16 днів проти насильства», представники державних та міжнародних інституцій виступають перед майбутніми правоохоронцями та правознавцями з короткими тематичними лекціями. Теми доповідей приурочені до Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок; Міжнародного дня боротьби з рабством; Міжнародного дня людей з інвалідністю та Міжнародного дня прав людини.

Спікери розповідають про недопущення будь-якого насильства у сучасному світі, дотримання прав людини, безбар’єрність та протидію дискримінації. Окрема увага звертається на особливості діяльності агенцій під час повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Сьогодні, 2 грудня, керівництво, науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти ОДУВС мали можливість послухати Чісі МЮЛЛЕР – старшу координаторку з питань захисту Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, із вступним словом про «Сучасне рабство: виклики та загрози сьогодення».

А Юрій ПАРХОМЕНКО, начальник Департаменту міграційної поліції Національної поліції України, відкрив дискурс на тему: «Ризики торгівлі людьми в умовах збройної агресії рф проти України».

Лекції обох спікерів були пізнавальними та актуальними. А формат «Освітнього марафону» триватиме до 13 грудня.

Перейти до вмісту