• Українська
  • English
×

Бінарне заняття з актуальних проблем проходження служби в органах Національної поліції

22 березня, в межах забезпечення освітнього процесу з курсантами 103-го взводу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, доцент кафедри адміністративної діяльності поліції кандидат юридичних наук, доцент Олена Крижановська спільно з дільничним офіцером поліції сектору превенції відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції №1 ГУНП в Одеській області капітаном поліції Султаніє Мусаєвою провели бінарне заняття на тему «Правовий статус поліцейських. Особливості проходження служби в поліції».

На занятті було розглянуто актуальні питання щодо особливостей проходження служби в поліції, призначення та переміщення поліцейських в органах, закладах та установах поліції; відрядження поліцейських до державних органів, установ та організацій; професійного навчання поліцейських, особливостей добору на службу в поліцію.

Також були висвітлені актуальні питання формування об’єднаної штурмової бригади «Лють», воєнізованого підрозділу поліції нового зразка.

Крім цього, Султаніє Мусаєва надала практичні поради, які стосувалися підготовки поліцейського до роботи в практичних підрозділах, поведінки із керівництвом та колегами по роботі, а також подолання неприязного ставлення суспільства до поліцейських тощо.

Окремо спікер зупинилася на алгоритмі дій поліцейського під час здійснення превентивних та примусових заходів працівників поліції під час воєнного стану.

Заняття пройшло активно, цікаво, викликало багато запитань у курсантів, справило приємні враження. Присутні отримали відповіді на актуальні питання, що стосувалися їхньої специфічної поліцейської діяльності.

По закінченню здобувачі вищої освіти зазначили, що такі спільні бінарні заняття дають змогу отримати нові знання, оволодіти належним інструментарієм для подолання проблем у професійній діяльності.

Перейти до вмісту