CEPOL

Міжнародне співробітництво Одеського державного університету внутрішніх справ є одним з пріоритетних напрямів діяльності навчального закладу, який спрямований на забезпечення налагодження міжнародних зв’язків університету з навчальними закладами, організаціями та фондами зарубіжних країн, а також подальшу практичну реалізацію результатів міжнародних контактів з поліцейськими структурами та навчальними закладами іноземних країн.

Здійснюється активізація діяльності щодо залучення науково-педагогічних працівників університету до проходження тренінгів та вебінарів (онлайн та офлайн), які проводяться Агентством Європейського Союзу з підготовки співробітників правоохоронних органів (CEPOL).

Участь представників ОДУВС у тренінгах CEPOL у 2023 році

1) З 6 до 10 лютого 2023 року завідувач кафедри кримінального процесу Одеського державного університету внутрішніх справ, доктор юридичний наук, професор підполковник поліції Ганна Тетерятник брала участь в субрегіональному тренінгу «Розслідування воєнних злочинів» в м. Кишинів (Молдова).

2) З 27 до 31 березня 2023 року професор кафедри кримінального права та кримінології доктор юридичних наук, доцент майор поліції Ганна Собко брала участь у тренінгу  з протидії наркозлочинності в м. Будепешт (Угорщина).

3) У період з 24 до 28 квітня 2023 року делегат від Одеського державного університету внутрішніх справ фахівець відділу міжнародного співробітництва, старший викладач кафедри адміністративної діяльності поліції, доктор філософії Боксгорн Анастасія відвідала м. Варшава (Республіка Польща) з метою участі у регіональному тренінгу «Незаконний обіг зброї та вибухівки – розслідування щодо діяльності в онлайні пов’язані з тероризмом та «Дарквебом.