• Українська
  • English
×

Звертаємось до небайдужих!

2Вдивіться в ці неймовірні очі, сповнені надією, спокою та вірою в майбутнє. Це Ніна Кучма, студентка Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ. Ще зовсім недавно вона раділа життю та з легкістю долала труднощі, була усміхненою та життєрадісною дівчиною, будувала плани на майбутнє та освоювала професію юриста. Сьогодні Ніна бореться за своє життя. Діагноз, який лікарі встановили, важко навіть осмислити: не заглиблюючись у медичні терміни, у дівчини виявили найбільш агресивну форму онкологічного захворювання, яке вразило головний мозок. Три пухлини, одну з яких лікарям вдалося видалити, призвели до часткової паралізації, відмови речового апарату. Сьогодні Ніна перебуває під наглядом лікарів спеціалізованої київської клініки ім. Спіженко, які намагаються стабілізувати стан дівчини для продовження оперативного лікування, яке можливе після проведення ще одного курсу хіміотерапії. Шанс на одужання у Ніни великий. Кваліфікація лікарів, апаратура, ліки, а головне – віра в успіх лікування в родини дівчини є. Але… Родина витратила на попереднє лікування всі заощадження та кредитні кошти. Курс хіміотерапії, який необхідно провести негайно, коштує 150 тисяч гривень.

За ініціативи курсантсько-студентського самоврядування керівництво Херсонського факультету ОДУВС звертається до усіх небайдужих людей: усі разом ми можемо врятувати життя. Навіть незначна сума, якою ви зможете поділитися, це маленький крок до одужання дівчини, яка своє життя лише почала. 26 вересня Ніні виповнилося всього 21 рік. Давайте усі разом зробимо їй подарунок.

Для збору коштів ми організуємо дві переносні скриньки, які розташовані у фойє Херсонського факультету та приміщенні буфету. Крім того, кошти можна переказати на картки Приватбанку 5168755621010400 (мати Кучма Олена Валеріївна) та 4149499110324181 (батько Кучма Віктор Іванович).

Херсонський факультет

Перейти до вмісту